Verkeersondersteuningsteam beboet hardleerse bestuurders

Het verkeersondersteuningsteam van de regio Nood controleerde de voorbije week op de Deurnsebaan ter hoogte van de Glasstraat. Daar zorgen bestuurders die ondanks een geldend verbod linksaf slaan richting Glasstraat voor gevaarlijke stiuaties. Ze blokkeren achterliggers, brengen fietsers in gevaar en zorgen voor frustraties bij andere weggebruikers. Door in uniform aanwezig te zijn probeert het VOT preventief op te treden. Desondanks maakten tijdens 3 controlemomenten (+- 1 uur) 53 bestuurders een overtreding. 1 bestuurder reed zelfs door het rood voor de neus van de politie. Alle overtreders kregen de rekening gepresenteerd.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.