District zoekt fotografen en poëten met goesting in ‘spelen’

De laatste week van januari is traditiegetrouw ‘Week van de Poëzie’ in Merksem. U ontdekt dan foto’s en gedichten in het Gemeentepark. In 2020 draait alles rond het thema ‘spelen’.

Het district kiest voor de ‘Week van de Poëzie’ volgend jaar voor het thema ‘spelen’ omdat het in 2020 exact 100 jaar geleden is dat de Olympische Spelen naar Antwerpen kwamen. Wist u dat er toen nog de disciplines literatuur, beeldhouw- en schilderkunst werden georganiseerd?

Maar ‘spelen’ verwijst uiteraard naar veel meer dan de Olympische Spelen. Denk bijvoorbeeld aan spelende kinderen of muziek spelen of zelfs zinspelen, kansspelen en toneelspelen.

Zend uw creatie in

Alle Merksemse fotografen en dichters, amateurs en professionelen, mogen hun creaties – foto’s en gedichten – rond het thema inzenden. De mooiste, origineelste, meest ontroerende… foto’s en gedichten kan u van 27 januari tot 18 februari 2020 op grote panelen in het Gemeentepark bezichtigen.
De geselecteerde gedichten en foto’s worden bovendien gepubliceerd in een bundel, kalender of ander origineel drukwerk.
Laat u uw creativiteit de vrije loop gaan? Bezorg dan voor 1 november uw foto of gedicht via poezie.merksem@antwerpen.be. Vermeld uw naam en uw leeftijd.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.