Oprit Merksem naar E19 weekend afgesloten voor herstelling

Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) zal dit weekend herstellingswerken uitvoeren aan het op- en afrittencomplex Merksem (1). Er situeert zich een ernstige verzakking aan de oprit vanaf de N1 (uit de richting Luchtbal) naar de E19 richting Nederland.

De verzakking is waarschijnlijk te wijten aan een kapotte afvoerbuis waardoor de grond onder het wegdek weggespoeld is. Om dit te verhelpen zal het agentschap vanaf vrijdag 13 september 21u tot maandagochtend 5u het wegdek openbreken en zowel de afvoerbuis fundering herstellen. Tijdens de werken is de oprit richting Nederland volledig afgesloten voor verkeer. Verkeer komende uit de richting van Luchtbal kan draaien aan de Lambrechtshoekenlaan en de andere oprit richting Nederland (ter hoogte van Mc Donald’s) nemen.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.