OLSE Merksem handbal logo

Beker van België: Eeklo – Merksem Handbal 17 – 32

Beker van België EEKLO – HANDBAL MERKSEM HEREN 1 (rust 7+5 – 14) einde 12 (+5) – 32

Op een dinsdag avond naar Eeklo reizen om een bekerwedstrijd te spelen tegen een team dat vijf doelpunten voorgift heeft… er zijn leukere vooruitzichten. Het team begon zeer geconcentreerd aan de wedstrijd en onder impuls van Alexander, Sten en Lennert hadden we snel een groot deel van de voorgift opgehaald. Het moet gezegd dat Eeklo verzwakt aan de match begon door enkele afwezigen maar het was duidelijk dat onze verdediging stond met Jarno als betrouwbaar sluitstuk.

Ook de tegenaanval rendeerde en bracht aan de 20ste minuut ons op 9 – 9 voorgift inbegrepen. Tijd om iedereen van de bank te halen en zij die tegen Sasja wat minder gespeeld hadden volop kansen te geven. Vooral Laurel met vijf doelpunten waaronder drie strafworpen door Zaid uitgelokt scoorde aan de lopende band.

Na de rust brak Eeklo helemaal en onder impuls van Carlos, Zaid en weeral Laurel werd de kloof uitgediept en konden we een na rustige wedstrijd de kwalificatie mee naar Merksem nemen:
Jarno (45’) – Rens (15’) – Laurel (13) – Carlos (5) – Zaid (5) – Lennert (3) – Sten (2) en Alexander, Joerie, Pascal en Thomas ieder 1.

sportieve groeten
Guido Hens

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.