Merksemse Meesters

Op de gratis tentoonstelling Merksemse Meesters ontdekt u het artistieke talent van de Merksemse amateurkunstenaars. Meer dan 40 creatieve senioren en enkele van hun kleinkinderen stellen er hun mooiste kunstwerken voor.

Bewonder een grote variatie aan schilderstijlen, foto’s, juwelen, beeldhouwwerken en boekbindkunst. Elke kunstenaar stelt enkele werken tentoon. U vindt er zelf een werk naar ontwerp van beeldend kunstenaar Klaas Rommelaere.

Een aantal deelnemers werkte ook mee aan een gezamenlijk kunstwerk. Dit jaar is dat gezamenlijke werk geïnspireerd op het interieur van het districtshuis, dat volledig werd gerealiseerd door de befaamde Kortrijkse kunstwerkstede De Coene. Het wordt een verrassend drieluik dat u zeker gezien moet hebben.

Kunsttentoonstelling Merksemse Meesters heeft plaats van 12 tot 20 oktober, op weekdagen van 10 tot 18 uur, donderdag tot 20 uur

Districtshuis Merksem, inkomhal (kant Bredabaan), Burgemeester Jozef Nolfplein 1

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.