Vermoedelijke dealer die politie ramde, na onderzoek gevat

Eind september stelde het wijkondersteuningsteam Noord een vermoedelijke drugsdeal vanuit een voertuig vast op de parking van een fastfoodrestaurant in Merksem. Toen men de bestuurder aansprak, scheurde deze weg en botste hierbij met zijn auto tegen een transformatorkast van de nutsvoorzieningen. Tegelijk sleurde hij een collega met zijn voertuig enkele meters mee en ramde uiteindelijk met zijn wagen een voertuig van de politie. Nadat hij nog drie paaltjes omver had gereden, kon hij uiteindelijk aan de politie ontkomen. Sindsdien loopt er een onderzoek. De verdachte kon ondertussen geïdentificeerd worden. Er volgden vier huiszoekingen waarbij het wijkteam hasj, cannabis, verpakkingsmateriaal, weegschalen enz. vonden en in beslag nam. Maar de verdachte werd niet aangetroffen. Tot afgelopen zondag. De politie van de wijkwerking Oost kon de man van 21 jaar arresteren. Hij werd voorgeleid bij de onderzoeksrechter die hem heeft aangehouden. Vrijdag komt de man voor de raadkamer.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.