Wie wordt de beste biljartploeg van de dienstencentra en woonzorgcentra van Zorgbedrijf Antwerpen?

In november nemen de biljartploegen van de dienstencentra en woonzorgcentra van Zorgbedrijf Antwerpen het voor het eerst tegen elkaar op om uit te maken wie dé beste biljartploeg is. De winnaar krijgt de Zorgkeu 2019 trofee. Op vrijdag 8 november spelen twaalf teams de eerste ronde. Op vrijdag 29 november volgt de finale.

Biljart is populair in de dienstencentra en woonzorgcentra van Zorgbedrijf Antwerpen. Er zijn dan ook heel wat biljartclubs actief. Voor het eerst organiseren deze biljartclubs nu een wedstrijd om op een sportieve manier uit te maken wie zich dé biljartclub van Zorgbedrijf Antwerpen mag noemen. De winnende ploeg wordt bekroond met de wisselbeker ‘Zorgkeu 2019’.

Na loting nemen de twaalf ploegen het tegen elkaar op. Ze worden op vrijdag 8 november op drie locaties verwacht voor de eerste ronde van de Zorgkeu: dienstencentrum De Oever (Antwerpen), dienstencentrum De Zeelbaan (Merksem) en dienstencentrum Victor De Bruyne (Hoboken).

De winnaar van elke locatie gaat door naar de finale, samen met de biljartclub die de meeste punten behaalt van alle locaties. Die vier ploegen spelen de finale op vrijdag 29 november in dienstencentrum De Olijftak (Antwerpen). Op maandag 9 december om 14 uur volgt de prijsuitreiking in dienstencentrum De Zeelbaan (Merksem).

Geïnteresseerden vinden meer info op www.zorgbedrijf.antwerpen.be/zorgkeu.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.