Nomineer een sportkampioen

Op dinsdag 3 maart 2020 viert district Merksem haar sportlaureaten. Tijdens de viering gaat alle aandacht naar hun sportieve én extra sportieve prestaties van 2019. Nomineer voor 31 december uw kampioen(en)!

Sporters moeten voldoen aan volgende criteria:

  • De sporter woont in Merksem en/of is aangesloten bij een Merksemse sportclub.
  • De sporter behaalde in 2019 de eerste plaats (goud) op een Belgisch, Vlaams of Provinciaal kampioenschap of nam individueel of in teamverband deel aan een Europees of Wereldkampioenschap, Wereldspelen, Jeugdolympiades, Universiades, Olympische Spelen of Paralympische Spelen.

G-sporttrofee

Voor de G-sporttrofee kan u G-sporters nomineren, of personen en initiatieven die in 2019 hebben bijgedragen aan het stimuleren van G-sport in het district Merksem, of Merksemnaars die zich hebben ingezet voor G-sport in het algemeen.

Sportambassadeur 2020

Tijdens de Merksemse sportviering verklapt men ook wie de Merksemse sportambassadeur voor 2020 wordt. U mag hier ook een suggestie voor insturen.

Verdienstelijke sportclubleden

Elke sportclub mag één verdienstelijk lid voordragen. Dat kan iemand zijn die een bijzondere prestatie neerzette, maar ook leden die om een andere reden verdienstelijk zijn komen in aanmerking. Denk bijvoorbeeld aan een vrijwilliger die er steeds voor zorgt dat de wedstrijdtenues proper zijn of het gras van het sportveld is afgereden.
Lees meer en nomineer: https://www.antwerpen.be/nl/overzicht/district-merksem-1/sport/nomineer-uw-sportkampioenen-van-2019

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.