Wagen overkop bij aanrijding

Op de Bredabaan, ter hoogte van het kruispunt met de Ringlaan, belandde een personenwagen maandagvoormiddag op zijn dak bij een aanrijding met een vrachtwagen. De bestuurder (vrouw van 28) en een baby die mee in de wagen zat moesten door de brandweer bevrijd worden, het dak van de wagen moest geknipt worden. Enkel de bestuurder raakte lichtgewond. Volgens een getuige stond de personenwagen op een voorsorteerstrook om rechtsaf te slaan, maar reed deze rechtdoor op de Bredabaan, over een verdrijvingsvak. De vrachtwagen stond voorgesorteerd om rechtdoor te rijden en voegde rechts in na het verdrijvingsvak. Daarbij werd de personenwagen geraakt, deze tolde rond de as en belandde uiteindelijk op zijn dak. De bestuurder van de vrachtwagen, een vrouw van 28, raakte niet gewond.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.