Vuurfeest met vlammend spektakel in Merksem

Op zaterdag 7 december vindt de derde editie van het Vuurfeest in Merksem plaats. Het Burgemeester Jozef Nolfplein wordt dan een gezellige ontmoetingsplek en de locatie van een vlammend spektakel. Jong en oud is vanaf 17 uur tot 19 uur welkom voor het gratis Vuurfeest. Bezoekers worden onthaald met verse soep en muziek van de Antwerpse band De Love Me Tenders.

Om 18 uur wordt het écht warm, wanneer het Nederlandse gezelschap Eye Burn een vuuract brengt. Zij vertellen het verhaal van een eigenaardig volkje dat uit de hoogte op het publiek neerdaalt. Alles wordt uit de kast gehaald voor deze spectaculaire vuurshow: stellages, turnen, acrobatiek, steekvlammen, kungfu, spetters, vuurwerk…

Muziek ‘De Love Me Tenders’
17.30 uur en 18.30 uur

Bij elk feest hoort muziek. Verwacht je aan opzwepende ritmes en betoverende tonen. We zetten het Burgemeester J. Nolfplein in de fik en doen dat niet alleen met vuur!

De Love Me Tenders laten je graag shaken, jiven, swingen en zingen op bekende schijven uit de oude doos. Legendes van ‘de goeie ouwen tijd’ zoals Frank Sinatra, Nat King Cole, Louis Prima en Elvis Presley passeren de revue. Daarnaast wordt er ook plaats gemaakt voor covers uit een iets recentere periode.

Vuurspektakel ‘EyeBurn’
18 uur

EyeBurn vertelt het verhaal van een eigenaardig volkje dat uit de hoogte op het publiek neerdaalt. Alles wordt uit de kast gehaald voor deze spectaculaire vuurshow; stellages, turnen, acrobatiek, steekvlammen, kung fu, spetters, vuurwerk, …

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.