Achterstallige boetes geïnd

Het wijkteam van de Borrewaterstraat controleerde samen met het verkeersondersteuningsteam, de douane en de Vlaamse belastingsdienst op de Bredabaan. Met behulp van een ANPR-camera werden voertuigen gecontroleerd die nog achterstallige boetes moesten betalen. In totaal werd voor 15 300 euro aan boetes ter plaatse geïnd. Drie bestuurders konden in totaal 18 300 euro aan boetes niet betalen, hun voertuigen werden in beslag genomen.

De politie maakte ook 6 pv’s op wegens verlopen keuringen. 1 voertuig werd in beslag genomen wegens onverzekerd voeren. 2 personen droegen geen gordel en kregen een boete. 3 voertuigen waren foutief ingeschreven. 1 persoon verloor zijn rijbewijs omdat hij onder invloed reed van cannabis. Vreemd genoeg had hij 2 rijbewijzen op zak, waarvan één stond geseind als verloren. Zowel het ‘verloren’, als het geldige rijbewijs werden ingetrokken en de man verliet dus de controle zonder rijbewijs.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.