Asfalteringswerken Kwikstaartstraat

Het wegdek van de Kwikstaartstraat is aan vervanging toe. Als de weersomstandigheden het toelaten start de aannemer vanaf 17 december 2019 met het vernieuwen van het asfalt in heel de straat. De werken duren tot en met 20 december 2019.

Tijdens de werken is er geen verkeer of parkeren mogelijk in de Kwikstaartstraat. Het verkeer wordt plaatselijk omgeleid. In de Pauwstraat geldt plaatselijk een parkeerverbod om de bereikbaarheid van de werf voor de aannemer mogeiijk te maken. De aannemer is niet verantwoordetijk voor eventuele schade aan voertuigen als gevolg van het betreden van de werfzone. Indien de werken niet kunnen worden uitgevoerd omwille van slechte weersomstandigheden, worden ze op een later tijdstip uitgevoerd

Huisvuil

De vuilniswagen kan niet door de werfzone om het huisvuil op te halen. Buurtbewoners wordt dan ook gevraagd het huisvuil buiten de werfzone aan te bieden.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.