Herstelwerken Ringlaan en Maantjessteenweg

Op de Ringlaan ter hoogte van het kruispunt met de Laaglandlaan en op de Maantjessteenweg ter hoogte van het kruispunt met de Moeshofstraat wordt het wegdek plaatselijk hersteld. Behoudens weersomstandigheden werkt de aannemer van woensdag 18 december tot en met vrijdag 20 december.

De Ringlaan richting Lambrechtshoekenlaan is onderbroken voor het kruispunt met de Laaglandlaan. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de Bredabaan en de Nieuwdreef. Plaatselijk verkeer wordt omgeleid via de Catershoflaan en de Lange Bremstraat. Het kruispunt Ringlaan – Laaglandlaan blijft open tijdens de werken.

Op de Maantjessteenweg tussen de Laaglandlaan en Moeshofstraat kan het verkeer de werf steeds passeren via één rijbaan richting Lambrechtshoekenlaan.

Voor hinder en omleidingen voor het busverkeer kunt u terecht op www.delijn.be .

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.