OLSE Merksem handbal logo

Merksem Handbal – Estudiantes Doornik 29 – 30

Tegen de bierkaai vechten is moeilijk en als je de hele wedstrijd in ondertal moet spelen is winnen onmogelijk.
Merksem begon het best met Jari Van De Moosdijk en Simon Van Den Bergh in een glansrol. Na 12 minuten kon Doornik gelijk komen en ze sloegen meteen een kloof van 3 doelpunten. Bij de rust was het dankzij Lennert Doms, Zaid Allaf en Slaven Barbaric dat we slechts 12 -14 achter stonden.
De tweede helft liep Doornik verder uit na 10 minuten 14 – 19. Jarno Vinckevleugel vond het nu welletjes en samen met Laurel Ntibashirakandi en Thomas Kiebooms sloop Merksem terug naderbij 20 – 22 na 20 minuten. Alexandre Hayon en Carlos Jansen brachten Merksem naar 26 – 27. Jarno Vinckevleugel zette de 27 – 27 op het bord met nog 5 minuten te spelen. Doornik buitte het overtal de laatste minuten koelbloedig uit en kon met 29 – 30 de zuur verdiende bibberpunten mee op de bus nemen.
Een dikke proficiat aan Merksem dat ze ondanks alles toch zijn blijven spelen voor de talrijk opgekomen supporters.
Merksem: Lennert Doms 5, Laurel Ntibashirakandi 5, Slaven Barbaric 4, Simon Van Den Bergh 3,Thomas Kiebooms 3, Jari Van De Moosdijk 2, Alexandre Hayon 2, Zaid Allaf 2, Carlos Jansen 2,Jarno Vinckevleugel 1.
Doornik: De Cocker 6, Musilli 5, Lachal 5,Rosier 4,Gaulin 4, Chantry-Boudjellal-Debouvries-Huart-Vogliaire-Arnoux 1.
sportieve groetjes
guido hens

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.