Activiteiten Dag van de zorg uitgesteld door Coronavirus

De activiteiten op Dag van de Zorg op 15 maart worden uitgesteld omwille van het Coronavirus. Dus ook de aftrap van het feestjaar voor “25 jaar De Zeelbaan” wordt uitgesteld.

Op vraag van de Vlaamse en federale regering wordt de opendeurdag in de zorgsector dit jaar geannuleerd naar aanleiding van het corona-virus. Het is onverantwoord om een grote massa mensen in contact te laten komen met kwetsbare medemensen (o.a. zieken en senioren) in ziekenhuizen, woonzorgcentra,… Vandaar de beslissing tot algemene aflassing van de Dag van de Zorg.

In Merksem waren er verschillende activiteiten voorzien, onder andere in woonzorgcentrum De Zeelbaan dat dit jaar 25 jaar bestaat. Maar ook op de andere locaties zoals in woonzorgcentrum Sint Bartholomeus worden de activiteiten uitgesteld.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.