Drugs en wapens gevonden

Op een adres aan Leiebos in Merksem zou het gisteren een komen en gaan geweest zijn van mensen. Gezien de geldende COVID-19-maatregelen ging de politie ter plaatse voor nazicht. De politie klopte aan en gaf aan de bewoner de uitleg over de maatregelen die in dat kader van kracht zijn. De eigenaar van het appartement stond onder elektronisch toezicht en was gekend voor drugsbezit. De personen die binnen zaten, kregen een proces-verbaal omwille van het niet naleven van de COVID-19-maatregelen. Eens binnen, zag de politie op een salontafel een vouwmes liggen. Op het bed vonden ze een pistool. Het was niet geladen. De wapens werden in beslag genomen. Bij een huiszoeking in het pand werden ook nog heel wat drugs gevonden. Onder het deken van een bed vond de politie ook nog een jachtgeweer. Dat was wel geladen. De politie arresteerde de eigenaar. De man van 44 werd meteen aangehouden wegens schending van de voorwaarden die de rechtbank hem eerder had opgelegd.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.