Koop tijdens de coronacrisis bij Merksemse handelaars

Een lekkere maaltijd, een nieuwe outfit of gewoon leuke spulletjes. Ook nu vindt u die bij de handelaar om de hoek. Heel wat Merkemse zaken hebben immers een online- en/of take away-aanbod. Via deze link vindt u alvast een aantal zaken die een online aanbod hebben of waar u take away-maaltijden kan bestellen. Deze lijst wordt regelmatig geüpdatet.

Het initiatief van deze lijst ligt bij de Merksemse schepen voor Middenstand Sonja De Meyer (CD&V) “Dat doen we aanvullend bij het stadsinitiatief ‘IkKoopAntwerps’”. Meer dan ooit is het nu het moment om lokaal te winkelen. Naast een aantal nog geopende winkels, zoals bakkers en slagers, zijn er heel wat buurtwinkels met een online en/of take-away aanbod. Het district roept dan ook alle Merksemse handelszaken op om hun info te bezorgen aan middenstand.merksem@antwerpen.be. Dan kom je mee in het overzicht.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.