Gratis hulplijn en overzicht van initiatieven voor Merksemnaren tijdens de coronacrisis

De stad en het district Merksem helpen u tijdens de coronacrisis met een gratis hulplijn en een overzicht van initiatieven die voor en/of door Merksemnaren worden georganiseerd om deze lastige periode draaglijker en aangenamer te maken.

Hebt u vragen? Kan u zelf geen boodschappen doen of met uw hond gaan wandelen en hebt u dus hulp nodig? Of wil u gewoon eens babbelen via de telefoon? ‘Antwerpen Helpt’ bundelt alle hulpvragen en contacteert u wanneer er een vrijwilliger is gevonden.

vul het formulier op www.antwerpen.be/antwerpenhelpt in of bel gratis naar de hulplijn via 0800 67 010 (van maandag tot vrijdag van 9 tot 17 uur). Ook vrijwilligers kunnen zich aanmelden via de website.

Initiatieven voor en/of door Merksemnaren

Vraagt u zich af hoe u uw kinderen nog enkele weken kan bezighouden? Wilt u graag blijven bewegen maar weet u niet goed waar naartoe? Mist u een vleugje cultuur in uw leven nu u ‘in uw kot’ zit? Via deze link vindt u een aantal toffe initiatieven voor en/of door Merksemnaren.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.