Zomereditie magazine MXM twee weken later

Kijk je uit naar de zomereditie van nieuwe districtsmagazine MXM maar vond je nog niets in je brievenbus? Omwille van de coronacrisis werd er beslist om het magazine 2 weken later te publiceren zodat men de nodige tijd had om de inhoud aan te passen. Vermits er heel wat zomerevenementen en -activiteiten werden geannuleerd en andere nog onzeker waren op het moment dat de redactie van het magazine gebeurde, besloot men ook om geen uit-kalender in het magazine te publiceren. In plaats daarvan zal het magazine bijzondere verhalen en nobele acties tijdens de coronacrisis bevatten.

Het magazine is momenteel in druk en zal in de week van maandag 15 juni bedeeld worden in heel Merksem.

1 comment on “Zomereditie magazine MXM twee weken later

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.