Verkeerstoezicht op Bredabaan

Het verkeersondersteuningsteam van de regio Noord heeft gisteren toezicht gehouden op de verkeersveiligheid op de Bredabaan. Het team werkt er permanent op de handhaving van de wegcode met het oog op de veiligheid van alle verkeersdeelnemers. De politie deed 64 vaststellingen.

Onder meer tien bestuurders die aan het gsm’en waren, zijn geverbaliseerd. Nog tien bestuurders sloegen af waar dat verboden was. Ook negeerden 18 bestuurders de verplichte rijrichting en liepen 10 bestuurders die laad- en loszones onrechtmatig innamen tegen de lamp. Vier bestuurders hadden hun voertuig op een plaats gezet die voorbehouden is voor mindervaliden. Vier anderen parkeerden hun auto op de stoep. Ook drie motorrijders kregen een proces-verbaal omdat ze niet in orde waren met het dragen van de verplichte beschermende kledij.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.