Toptransfert voor 1e nationale Olse Merksem Handbal

Poolse jeugdinternational kiest resoluut voor Merksem Handbal

Mikolaj Borowczyk is de nieuwste aanwinst van Merksem Handbal. Mikolaj, geboren op 9 oktober 2001, trekt al snel de handbalschoenen aan en gaat aan het handballen bij Tachos. Na enkele jaren speelt hij met junioren ploeg kampioen van Nederland. Later zal hij er aansluiten bij de senioren van de Waalwijkse handbalclub.

Omdat Mikolaj nog veel wil leren trekt hij naar zijn vaderland en speelt er bij MKS Zag??bie Lubin. Helaas is er de combinatie tussen handballen en studeren niet evident. Via onze Fanion team trainer en vriend van Mikolaj’s ouders, Piotr Konitz, komt de jonge Borowczyk in contact met het ambitieuze Merksem Handbal. Hij keert terug naar Nederland voor de studies en tekent bij de Antwerpse club.
Mikolaj is nog steeds leergierig en hoopt onder zijn landgenoot nog veel te kunnen bijleren in de Belgische 1ste Nationale en zijn steentje bij te dragen in de ploeg.
De Poolse jeugdinternational (M20) besluit wat zo wat elke handballer denkt de laatste weken: “Ik zou vooral weer snel willen handballen, want het duurt allemaal veel te lang met Corona!”

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.