Fotozoektocht

2020 zal de geschiedenisboeken ingaan als het olympische jubileumjaar zonder Fietseling. Maar de organisatoren blijven niet bij de pakken zitten en bieden je een alternatief om je dichtbij huis actief bezig te houden. Via een lus van zo’n 14 kilometer brengt men je langs Merksems mooiste plekjes. Tijdens de tocht kan je op zoek naar de locatie van 16 foto’s.

Hoe werkt het?

  • Volg de route met de klok mee. Je kan starten waar je maar wil.
    Reken op enkele uren zoekplezier om de hele tocht af te werken of verken elke dag een stukje van de route.
  • Print de kaart. Klik hier om ze te downloaden (externe link).
  • Zoek onderweg waar de 16 foto’s zijn genomen.
  • Zet de cijfers van de foto’s in de juiste vakjes op de kaart.
  • Vul je gegevens in.
  • Steek je deelnameformulier uiterlijk op 31 juli in de brievenbus van het districtshuis (Burgemeester Jozef Nolfplein 1, kant Sint-Bartholomeusstraat) of bibliotheek Park (Van Heybeeckstraat ). Per adres mag er één formulier worden ingediend.

Je maakt kans op Decathlon-bonnen en andere prijzen. De winnaars worden in de herfsteditie van MXM bekendgemaakt.

Zodra de maatregelen tegen het coronavirus het toelaten, kan je een papieren versie van de fotozoektocht ophalen in Cultureel Ontmoetingscentrum Merksemdok, zwembad Park van Merksem, bibliotheek Park en het stadsloket in het districtshuis.

De foto’s

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.