Oude Theunisbrug verdwijnt dit weekend

Er beweegt heel wat aan de Theunisbrug. De langverwachte fasewissel verliep vlot, waardoor verkeer nu in beide richtingen al over het nieuwe gedeelte van de brug rijdt. Dit weekend is het al meteen tijd voor de volgende mijlpaal, namelijk de afbraak van de oude Theunisbrug. En die kan je dit weekend zelfs van A tot Z, online, vanop de eerste rij meevolgen.

Verkeer vlot over nieuwe brugdelen
De omschakeling van het verkeer is ondanks de complexiteit van de fasewissel goed verlopen. Met de auto, de fiets of te voet kan je sinds gisteren in twee richtingen over de nieuwe oostelijke wegbrug. Voetgangers en fietsers kunnen nu via het brede fiets- en voetpad veilig het Albertkanaal over. Autoverkeer rijdt net zoals in de vorige fase één rijstrook in elke richting. En sinds vanochtend rijden ook de trams over de nieuwe trambrug.

Volg de afbraak
De afbraak is live te volgen vanaf 8.00u op 11 juli via de website www.theunisbrug.be en de Facebookpagina van De Vlaamse Waterweg .

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.