Drugs in chipsverpakking

Het drugsondersteuningsteam kon gedurende het weekend tijdens een toezichtsactie in Merksem vaststellen hoe een vrouw een kort bezoek bracht aan de inkomhal van een appartementsgebouw. Na een kort contact met een man, verliet ze de plaats met de wagen. Beide personen werden gecontroleerd. De man erkende cocaïne te hebben gekocht van de vrouw. Zij was in het bezit van 1 685 euro en een chipsverpakking (een koker). Daarin werden 28 hoeveelheden cocaïne aangetroffen. Tijdens de controle van de kledij van de dame werden nog eens 7 hoeveelheden coke in beslag genomen. In de woning van de dame werd heel wat merkkledij aangetroffen. Omdat er sterke vermoedens waren dat deze was aangekocht met het geld van de drugshandel, werd ze ook in beslag genomen. De dame (25) werd gearresteerd en voorgeleid.

Bron Lokale Politie antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.