Verkeerstoezicht Bredabaan

Het verkeersondersteuningsteam van de regio Noord hield vrijdag en zaterdag ll. toezicht op de Bredabaan in Merksem. Op 2 dagen tijd werden maar liefst 142 verkeersovertredingen vastgesteld, waarvan 60 voor het rijden met de gsm achter het stuur. 9 personen stonden geparkeerd op het trottoir, 7 vrachtwagens negeerden een verbodsbord om af te slaan. Verder stond er nog 1 wagen geparkeerd op een plaats voor mindervaliden en reden 2 bestuurders door het rood. Een heleboel bestuurders negeerden ook verschillende gebodsborden, goed voor meer dan 50 boetes.

Twee bestuurders werden beboet omdat ze op hun motor gebruik maakten van het fietspad om de file voorbij te steken. 6 bromfietsers werden beboet omdat ze tegen de richting op het fietspad reden. Een ongeduldige bestuurder kreeg een boete omdat hij claxonneerde naar iemand die geen overtreding maakte.

Tot slot werd er een voertuig van de rijschool (!) beboet dat geen geduld had voor de voetgangers op het zebrapad en hen dwong uiteen te gaan om hun wagen door te laten. Ook dit asociale rijgedrag werd beboet.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.