Zomerpodium @Cultuurcentrum Merksem

District en Cultuurcentrum Merksem slaan de handen in elkaar en trakteren de Merksemnaar op zes gratis muziek-, theater- en comedyproducties. Het zijn stuk voor stuk straffe namen die op het programma van het ‘Zomerpodium’ staan.

Cultuurcentrum Merksem selecteerde zes artiesten en gezelschappen die een voorstelling komen spelen in de Concertzaal. Hier speelt het weer geen parten en kan alles volgens de huidige veiligheidsmaatregelen verlopen. Zo kan iedereen veilig genieten van een flinke dosis cultuur.

Reserveren kan vanaf maandag 20 juli 2020 om 10.00 uur via www.ccmerksem.be/zomerpodium

Het programma

 • Zomerpodium #1: Jasper Posson & Jens Dendoncker
  Humor / zaterdag 8 augustus 2020 / 20.15 uur
  Jasper Posson is de coming man of comedy. Jarenlang was hij vastbenoemd ambtenaar, maar geen zorgen zijn grappen werken wel. Jens Dendoncker hoeven we niet meer voor te stellen. Deze publiekslieveling met hoge aaibaarheidsfactor staat gekend om zijn ijzersterk spel.
 • Zomerpodium #2: Sioen
  Muziek / vrijdag 14 augustus 2020 / 20.15 uur
  Sioen toont als nooit tevoren dat hij de ambacht voor het songschrijven meester is. Het gevoel voor melodie, de zin voor avontuurlijke arrangementen en de eerlijkheid in zijn teksten resulteert in edele composities. Troostende en bemoedigende liedjes, zonder kunstmatige ingrepen. Recht uit het hart.
 • Zomerpodium #3: Jolente De Maeyer & Nikolaas Kende
  Muziek-Klassiek / zaterdag 22 augustus 2020 / 20.15 uur
  Violiste Jolente De Maeyer en pianist Nikolaas Kende treden al ruim 15 jaar op als duo. Naast België en Nederland zijn ze regelmatig te gast in de VS, China en Zuid-Afrika. Tijdens het concert in Merksem brengen ze onder meer de ‘Kreutzesonate’ van Beethoven en de ‘Suite Italienne’ van Stravinsky.
 • Zomerpodium #4 Wim Opbrouck
  Muziek-Theater / woensdag 26 augustus 2020 / 20.15 uur
  Wim Opbrouck is acteur, muzikant, televisiemaker, schrijver, tekenaar, artistiek leider, kortom niet voor één gat te vangen. De rode draad in Wims exploten is de liefde voor taal, muziek, de kunst en het leven zelf want uiteindelijk zijn al die dingen één.
 • Zomerpodium #5: Stenzel & Kivits
  Familie-Humor / zondag 6 september 2020 / 14.00 uur
  Tiny van den Eijnden en Wilbert Kivits vormen sinds 2000 een komisch duo dat klassieke muziek en humor op een ongewone maar heerlijk geraffineerde manier combineert. Zij wonnen verschillende prijzen op binnen- en buitenlandse festivals en toeren ook internationaal.
 • Zomerpodium #6: De Nonsens alliantie
  Humor / woensdag 9 september 2020 / 20.15 uur
  Al bijna 20 jaar lang verrast De Nonsens Alliantie iedereen met impro comedy van de bovenste plank. De acteurs zijn niet alleen ervaren improvisatoren maar ook actief als stand-up comedian, cartoonist, muzikant en/of schrijver voor radio, televisie en theater.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.