Theaterwandeling ‘Oud Land’

Dit jaar gaan de Vredesfeesten op 3 oktober niet door zoals we ze kennen, omwille van het coronavirus. Om toch stil te staan bij deze belangrijke dag uit de Merksemse geschiedenis, organisereert men die zaterdag een bijzondere theaterwandeling. Schrijf je snel in want de plaatsen zijn beperkt!

Theatergezelschap ‘De Brokkenmakers’ neemt je in het prachtige Fort van Merksem mee naar een oud stukje land. Twee figuren uit WOII vertellen humoristische, maar ook ontroerende verhalen over het verleden en de toekomst. De één probeert de traditie van het land te behouden, de ander kijkt naar de toekomst. Welke kant kies jij?

Praktisch
De wandeling is gratis, maar reserveren is verplicht, net als het dragen van een mondmasker. Je kiest bij de start één kant van het verhaal, halverwege wissel je van acteur/verhaal.

Datum: zaterdag 3 oktober
Duur: 1 uur, 1,5 kilometer
Locatie: Fort van Merksem, Fortsteenweg 120

Reserveren om 10, 12, 14 of 16 uur via cultuurantenne.merksem@antwerpen.be of 03 338 7271

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.