Week van de Poëzie 2021 – klein geluk

Tijdens de laatste week van januari 2021 horen en zien inwoners van Merksem gedichten en foto’s tijdens de Week van de Poëzie. Het thema dit jaar is ‘klein geluk’.

Terwijl een virus de wereld in zijn greep houdt gaan we allemaal op zoek naar kleine gelukskes. Het intens samenzijn, grootouders en kleinkinderen die elkaar eindelijk weer mogen zien, een berenzoektocht als welgekomen afwisseling, niet meer in de file staan,… Iedereen zoekt naar die momenten die het toch allemaal wat draaglijker maken. Waarin vind jij het kleine geluk?

Laat je creativiteit de vrije loop en stuur een gedicht en/of foto in voor 1 november. Een selectie van gedichten en foto’s worden gedrukt in een mooie publicatie en zullen te bewonderen zijn op grote panelen in het Gemeentepark van 27 januari tot 18 februari 2021.

Hoe deelnemen?

Stuur je gedicht of foto voor 1 november door naar poezie.merksem@antwerpen.be.
Vergeet zeker je naam en leeftijd niet te vermelden.
Een gedicht lever je aan in een word-document.
Je foto is minstens 300 dpi of 1 MB groot.
Een foto of gedicht kan je eventueel ook op een usb-stick overhandigen aan de infobalie van het districtshuis met de vermelding ‘Week van de Poëzie’ of opsturen naar Cultuurantenne Merksem, Burg. J. Nolfplein 1, 2170 Merksem.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.