Deelnemers allereerste Merksemse Junior Team is gekend

Eind september gaat het Merksemse Junior Team van start. Alle 12 deelnemers zijn ondertussen bekend. Ze stellen zich graag aan je voor in dit filmpje. Ze gaan ervoor!

Uit de vele kandidaturen die het district ontving, werden deze zomer 12 gemotiveerde tieners uit het zesde leerjaar geselecteerd. Zij vormen het eerste Merksemse Junior Team en zullen dit schooljaar tijdens tien workshopdagen werken rond maatschappelijk relevante thema’s en een leeftijdsvriendelijk beleid. Ze zijn bovendien ambassadeur voor alle Merksemse jongeren.

Tijdens de eerste samenkomst van het Junior Team maken de deelnemers kennis met elkaar, gaan ze in gesprek met districtsschepen voor jeugd Sonja De Meyer en de medewerkers van de Merksemse jeugddienst. Ze leren hoe ze tijdens het traject toffe video’s kunnen maken die ze kunnen delen via social media.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.