Aanleg fietspad Straatsburgdok-Noordkaai

egin augustus is de aanleg van het tijdelijke fietspad langs de Straatsburgdok-Noordkaai van start gegaan. Het fietspad sluit aan op de fietsroute langs de Vaartkaai, op de nieuwe doorsteek naar de Groenendaallaan en de Vossenschijnstraat en op het bestaande fietspad in de Elzasweg. Langs de ventweg van de Noorderlaan wordt eveneens een nieuw fiets- en voetpad aangelegd.

Op maandag 21 september starten de werken op de Straatsbrugdok-Noordkaai, tussen de ventweg Noorderlaan en de Tjalkstraat. Hierdoor is er geen verkeer mogelijk tussen Straatsbrugdok-Noordkaai en de Vaartkaai.

Hinder en omleidingen

  • Straatsbrugdok-Noordkaai afgesloten voor alle verkeer tussen de Tjalkstraat en de ventweg Noorderlaan
  • Het verkeer op de Vaartkaai volgt een omleiding via de Ingenieur Mennislaan en de Groenendaallaan
  • Fietsers kunnen steeds de werken passeren

De werken lopen tot midden oktober

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.