Sluikstorter betrapt tijdens verkeersactie

Het wijkteam van Merksem en Luchtbal heeft zondag een oogje in het zeil gehouden op het verkeer. Ze proberen zo het verkeersonveilig en soms ook asociaal rijgedrag aan te pakken. Ze deden dat in burger maar ook in uniform. Twaalf voertuigen zijn geverbaliseerd omdat ze tegen de rijrichting in geparkeerd stonden. Drie voertuigen die de verplichte rijrichting negeerden, zijn betrapt. Net als iemand die in een verboden richting reed. Verder zijn ook een roodrijder en iemand die op een plaats voor mindervaliden geparkeerd stond beboet. Tot slot waren er vijf voertuigen waarvan de keuring ruimschoots verlopen was. Het wijkteam kon tijdens de actie ook een sluikstorter op heterdaad betrappen. Hij had maar liefst 39 zakken met afval langs de kant van de weg gedumpt. De man had zijn vuil wel in reglementaire zakken gestoken, maar niet op de juiste plaats (zijn adres) en tijdstip (niet de dag van de ophaling) aangeboden. Bovendien had hij niet correct gesorteerd.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.