Winkelgebaar voor de Merksemnaar

De Merksemse middenstand krijgt het sinds de coronapandemie zwaar te verduren. Om de handelszaken in ons district een hart onder de riem te steken en lokale handel extra te promoten, lanceert het district in april 2021 de actie ‘Winkelgebaar voor de Merksemnaar’. Wil jij graag meedoen? Schrijf je handelszaak in voor 15 december 2020.

Voordelen voor alle Merksemnaren

Via voordeelbonnen in de lente-editie van het districtsmagazine MXM geeft men onder de noemer ‘Winkelgebaar voor de Merksemnaar’ alle Merksemse handelszaken de kans een actie te promoten. Als handelaar kies je zelf wat je wil aanbieden. Geef je je klanten graag een éénmalige korting van 20%? Krijgen ze bij aankoop van een brood een koffiekoek gratis? Of zorg je voor een klein presentje wanneer klanten 10 euro of meer besteden in je winkel? De keuze is aan jou!

Dankzij het systeem met voordeelbonnen kunnen alle Merksemnaren genieten van de acties die de Merksemse handelszaken aanbieden. Het magazine MXM valt immers gratis in elke Merksemse brievenbus.

Er is nog meer: cadeaubonnen

Merksemnaren die een voordeelbon willen gebruiken, scheuren hem uit het magazine, vullen hun contactgegevens erop in, geven hem af in één van de deelnemende handelszaken… en genieten daar dus van een korting. Alle voordeelbonnen worden verzameld in een doos per handelszaak en nadien overgemaakt aan het district. Na afloop van de actie verloten we enkele cadeaubonnen onder de Merksemnaren die één of meerdere voordeelbonnen gebruikten. De cadeaubonnen, die worden gefinancierd door het district, kunnen op hun beurt worden gespendeerd bij de deelnemende handelszaken.

Een actie dus waar zowel Merksemnaren als Merksemse handelszaken wel bij varen!

Praktisch

 • De actie loopt van 2 april 2021 tot en met 8 mei 2021. Consumenten kunnen de voordeelbonnen in MXM tijdens die periode gebruiken voor hun aankopen bij de deelnemende handelszaken.
 • Je kan als handelszaak kiezen uit volgende soorten acties:
  • éénmalige korting
   Voorbeeld: 10% korting of 20% bij aankoop vanaf 20 euro
  • 1+1, 2+1, 3+1…
   Voorbeeld: 1 pizza kopen + 1 gratis
  • gratis presentje
   Voorbeeld: duurzame draagtas bij afgifte van voordeelbon, gratis nagellak bij het boeken van een manicure
 • Heb je een handelszaak in Merksem en wil je graag meedoen? Vul het online deelnameformulier voor 15 december 2020 in.

NAAR HET INSCHRIJVINGSFORMULIER

 • Lees het deelnamereglement en de financiële voorwaarden van het district Merksem (voor de facturatie van de cadeaubonnen) grondig na. Je vindt ze op www.merksem.be/middenstand.
 • Kort na 15 december 2020 nemen we contact me je op en geven we je meer info over het verdere praktische verloop van de actie: wanneer de verzameldozen worden geplaatst en nadien terug opgehaald, hoe de cadeaubonnen van de tombola aan het district kunnen worden gefactureerd enzovoort.
 • Winkelgebaar voor de Merksemnaar zal in het voorjaar van 2021 naar de Merksemnaren worden gepromoot via de verschillende kanalen van het district: gratis magazine MXM, website, persbericht, sociale media, digitale nieuwsbrieven.
 • De winnaars van de tombola worden begin juni bekendgemaakt op onze website en in ons magazine MXM. Er volgt een officiële uitnodiging op het districtshuis voor de overhandiging van de cadeaubonnen, in het bijzijn van de deelnemende handelaars.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.