Baba Jaga escape room

Jongerencentrum Bouckenborgh en GRND-brekers sloegen de handen in elkaar om je een onvergetelijke Halloween te bezorgen. Van 31 oktober tot 8 november kan je in het fort van Merksem namelijk komen griezelen in de Baba Jaga escape room.

In het Fort van Merksem wordt vanaf 31 oktober tot en met 8 november een heuse Halloween escape room ingericht. In bubbels van vier personen kan je de uitdaging aangaan om te proberen ontsnappen uit de kelder van de Slavische heks Baba Jaga.

De activiteit wordt coronaveilig en kindvriendelijk georganiseerd. De plaatsen zijn wel beperkt, dus snel inschrijven is de boodschap.

Schrijf in via deze link: https://bit.ly/3dhREPH

Prijs: 10 euro per persoon

Meer info: info@bouckenborgh.be

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.