Bestuurder zonder rijbewijs crasht tegen lantaarnpaal

Zondagnamiddag verwittigde een bestuurder de politie omdat hij een ongeval had veroorzaakt in de Heirmanstraat. Een wagen was ingereden op twee paaltjes en gecrasht tegen een lantaarnpaal. De twee paaltjes waren uitgereden, het voertuig was zwaar beschadigd. In het voertuig zaten naast de bestuurder (21) nog 3 jongeren (20, 19 en 19). Niemand raakte gewond, maar de hand van de bestuurder zat wel in de gips. Bovendien bleek de man niet over een rijbewijs te beschikken. Tijdens de vaststellingen door de politie verzamelden zich heel wat toeschouwers, waarvan meerdere de vaststellingen probeerden te bemoeilijken en geen mondmasker droegen. Toen de politie hen wilde controleren zetten de meesten het op een lopen. In het tumult werden uiteindelijk twee personen aangehouden voor het verstoren van de openbare orde.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.