Acties tegen sluikstort

De wijkteams van Merksem en van het Kiel trokken de voorbije week samen met de stedelijke diensten opnieuw ten strijde tegen sluikstorters. Er werd actief gepatrouilleerd en gebruik gemaakt van tijdelijke en vaste camera’s om sluikstorters te betrappen. Dankzij de samenwerking tussen politie en stad kon het afval meteen worden opgeruimd en kon er in het afval gezocht worden naar aanwijzingen tegen mogelijke verdachten.

In Merksem werden op maar liefst 33 plaatsen sluikstorten opgeruimd. Er werden in totaal 4 pv’s opgemaakt tegen verdachten die de rekening gepresenteerd zullen krijgen.

Op het Kiel werden 21 sluikstorters op heterdaad betrapt. In 5 gevallen werd er gesensibiliseerd. Er werden ook 17 verkeersovertredingen beboet, waavan 11 foutparkeerders en 4 roodrijders. 1 dame kreeg ook een boete omdat ze de uitwerpselen van haar hond niet opraapte.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.