Knalvuurwerk afgepakt van minderjarigen

Op verschillende plaatsen houdt de politie zichtbaar en minder zichtbaar toezicht op pleintjes en buurten waar jongeren overlast veroorzaken door knalvuurwerk te ontsteken. In de regio Noord heeft wijkteam Merksem en Luchtbal gisteren een aantal bommetjes afgenomen. In de Van Heybeeckstraat hoorden de inspecteurs klappen die afkomstig waren uit een park dichtbij. Vier jongeren, allen minderjarig, zijn gecontroleerd. In een tas vond de politie heel wat knalvuurwerk. Er is een proces-verbaal opgesteld en ze zijn aangemeld bij het Jeugdinterventieteam (JIT) voor verder gevolg, zoals een huisbezoek. De jongeren verplaatsten zich met drie scooters waarvan er twee niet ingeschreven waren. Ook hier zijn de nodige processen-verbaal voor opgesteld.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.