Whispering Windows biedt Merksemnaren magische geluidsbeleving aan Bib Park

Geluidskunstenaar Kris Strybos lanceert in samenwerking met Bibiotheek Park ‘Whispering Windows’. Aan de grote, uitgelichte ramen van Bib Park in de Parkweg kunnen bibliotheekbezoekers en voorbijgangers genieten van een wonderlijke soundscape.

Kris Strybos is niet alleen muzikant, beatboxer en acteur. Hij is ook ‘geluidvinder’ die ervan houdt originele en unieke projecten op poten te zetten, zoals nu ‘Whispering Windows’ in samenwerking met de Merksemse bibliotheek.

Whispering Windows is een geluidscompositie die Kris speciaal voor Bib Park maakte. Het lijkt wel alsof de ramen van de bib fluisteren. Er wordt geen gebruik gemaakt van speakers, maar van de resonantie van de ramen. Bibliotheekklanten en voorbijgangers worden betoverd door een feeërieke geluidscollage. De soundscape is nog tot 10 januari te beluisteren.

Aan geïnteresseerden die langslopen op een druk moment wordt gevraagd op een later moment terug te komen.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.