Nutswerken Ringlaan

Als de weersomstandigheden het toelaten voert de aannemer van 9 tot 23 december op de Ringlaan nutwerken uit. Deze werken vinden plaats aan de even zijde tussen de Catershoflaan en de Laaglandlaan in verschillende fasen.

Als de weersomstandigheden het toelaten voert de aannemer van 9 tot 23 december op de Ringlaan nutswerken uit. De werken worden gepland in volgende fasen:

Fase 1: 9 tot en met 15 december
De aannemer werkt op de Ringlaan van De Lunden tot de Laaglandlaan. Het voetpad, fietspad en de parkeerstrook zijn niet bereikbaar. Autoverkeer kan op de Ringlaan de werf passeren. Voor fietsers en voetgangers wordt een doorgang voorzien. De kruispunten van de Ringlaan met De Lunden en de Laaglandlaan blijven open.

?Fase 2: 16 tot en met 18 december
De aannemer werkt op de Ringlaan van de Catershoflaan tot aan De Lunden. Het voetpad, fietspad en de parkeerstrook zijn niet bereikbaar. Autoverkeer kan op de Ringlaan de werf passeren. Voor fietsers en voetgangers wordt een doorgang voorzien. De kruispunten van de Ringlaan met De Lunden en de Catershoflaan blijven open.

Fase 3: 21 tot en met 23 december
De aannemer werkt op de Ringlaan ter hoogte van huisnummers 166 tot 172. Het voetpad, fietspad en de parkeerstrook zijn niet bereikbaar. Autoverkeer kan op de Ringlaan de werf passeren. Voor fietsers en voetgangers wordt een doorgang voorzien.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.