Gratis herdenkingsconcert John Lennon via livestream vanuit Cultuurcentrum Merksem

Het is een heel speciaal herdenkingsjaar. In oktober 2020 zou John Lennon 80 jaar geworden zijn en op 8 december werd hij exact 40 jaar geleden vermoord. Een datum die de band ‘Imagine No Lennon’ rond Jean Bosco Safari en Ben Crabbé niet zomaar voorbij kan laten gaan.

Er stonden heel wat concerten gepland maar corona stak stokken in de wielen. De muzikanten bleven echter niet bij de pakken zitten. Samen met Cultuurcentrum Merksem bieden ze het herdenkingsconcert op 8 december gratis aan met een livestream op de Facebookpagina van het cultuurcentrum.

In de carrière van Jean Bosco Safari vormen The Beatles een rode draad en een voorbeeld. Ben Crabbé schitterde jarenlang als prominent lid van Beatles coverband ‘The Apples’. Ze vonden elkaar in hun liefde voor de onvergetelijke muziek van Lennon & Co. Uit deze gemeenschappelijke passie vloeide ‘Imagine No Lennon’ voort en brengen zij de mooiste Lennon hits vanuit zowel The Beatles-periode als zijn carrière daarna.

Livestream op https://www.facebook.com/cultuurcentrummerksem
dinsdag 8 december 2020 om 20.15 uur
gratis

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.