112 nieuws Merksem

Verkeerscontrole in Merksem en Luchtbal

Het wijkteam van Merksem en Luchtbal verbaliseerde woensdag drie mensen omdat ze het rode of oranje verkeerslicht voorbij reden. Het team nam ook 32 bestuurders in overtreding omdat ze onder meer de verkeersborden D1 ,D3 en C31 negeerden. Allen borden die het verkeer in een verplichte rijrichting sturen, of een bepaalde richting net verbieden. Er is ook een bestuurder betrapt die aan het gsm’en was tijdens het rijden. Verder heeft het team nog 16 GAS-pv’s uitgeschreven voor allerlei parkeerovertredingen. En 23 bestuurders reden met een defecte verlichting, waarvoor ze een waarschuwing kregen.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.