CC Merksem trakteert met 3 gratis concerten

Het is niet omdat de cultuurcentra nu al maanden gesloten zijn dat je niet meer kan genieten van een goed concert. Deze week trakteert CC Merksem met maar liefst drie gratis livestreams via Facebook Live. Deze topmuzikanten geven het beste van zichzelf om jou te verwennen.

Tine & Pieter Embrechts – do 28/01 | 20.00 uur

Broer & zus: ras-performers, begenadigd vertellers én ook nog eens buren in Borgerhout. De laatste jaren waren ze elkaar muzikaal gezien een beetje uit het oog verloren, maar de lockdown bracht daar verandering in.

Met het muzikale vuur aangewakkerd staan ze samen op het podium met een greep uit Pieters Nederlandstalige repertoire, klassiekers uit Tines Jukebox 2020 en enkele prachtige Engelstalige covers. Twee stemmen en één gitaar. Less is more en meer moet dat niet zijn.

INFO & LIVE KIJKEN >>

The Cream Colored Ponies – vr 29/01 | 20.15 uur

The Cream Colored Ponies staan voor echte jazzcats met een passie voor de swingmuziek uit de jaren ’30 en ’40. Op hun nostalgische trip door het swingtijdperk brengen ze hulde aan de crooners van weleer, bekend om hun rustige, zachte en vooral natuurlijke stemgeluid.

Geniet vanuit je luie zetel van een mooi repertoire aan nostalgische liedjes of schuif je meubels aan de kant en shake rattle and roll op de swingtunes van de Cream Colored Ponies.

INFO & LIVE KIJKEN >>

Elixir d’Anvers – zo 31/01 | 15.00 uur

Elixir d’Anvers brengt pareltjes uit de ontspanningsmuziek van de Art Deco periode (1920-1939) en is ondertussen uitgegroeid tot een van de beste ensembles in zijn genre. Muziek om te behagen, steeds bijzonder geraffineerd. Een genre dat pendelt tussen kunstmuziek en decoratieve muziek, tussen klassiek en jazzy, tussen Europees en exotisch.

Naar aanleiding van hun dertigjarig jubileum brengt Elixir d’Anvers een nieuwjaarsconcert vanuit de productiehal van de firma F.X. de Beukelaer.

INFO & LIVE KIJKEN >>

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.