112 nieuws Merksem

Afspraak aan het zwembad

Het wijkondersteuningsteam van de regio Noord merkte tijdens anoniem toezicht een verdacht voertuig aan het zwembad van Merksem. Er stapte kort iemand in de wagen en na een korte rit stapte de passagier alweer uit. De bestuurder moest toegeven dat hij net cannabis had gekocht. De passagier werd gevat, zijn voertuig werd gevonden en daarin werd cannabis en cash geld gevonden. Er werd een huiszoeking georganiseerd waarbij nog eens 100 gram cannabis en 1 700 euro werd gevonden, met behulp van drugshond Racko. Het geld, de drugs en de wagen van de verdachte (28) werden in beslag genomen. De man zelf werd aangehouden door de onderzoeksrechter.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.