112 nieuws Merksem

Dure middelvinger

De verkeerspolitie flitste zondagnamiddag op de Bredebaan in Merksem. Maar liefst 23 % (ongeveer 400 van de 1 600 passanten) reed te snel. Op een bepaald moment stopte een wagen met 4 inzittenden aan het flitsvoertuig, waarop de passagier zijn middelvinger opstak naar de inspecteur. Helaas voor hen stonden iets verderop motards van de verkeerspolitie. Het voertuig werd gecontroleerd, de vier inzittenden bleken geen familie van elkaar, niet tot elkaars bubbel te behoren en droegen geen mondmasker. Dat leverde hen een coronaboete op. De bestuurder bleek onder invloed van alcohol en drugs en speelde zijn rijbewijs kwijt. Voor de middelvinger werd voor de goede orde ook nog een pv voor smaad opgemaakt.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.