112 nieuws Merksem

Toezichten wijkteams

Het wijkteam van Merksem en de Luchtbal hield dit weekend toezicht op verschillende vormen van overlast, waaronder sluikstort en verkeersovertredingen. 16 foutparkeerders werden beboet, samen met 38 verkeersinbreuken, waarond gsm-gebruik of het negeren van verkeersborden. 2 sluikstorters en een wildplasser werden op heterdaad betrapt. 2 personen die lachgas gebruikten werden ook beboet. Ook de uitbater van een dagwinkel maakte zich schuldig aan sluikstorten. Tot slot werd ook een 15-jarige staande gehouden die zonder rijbewijs op een brommer rondreed.

Bron Lokale Politie Antwerpen

 

1 comment on “Toezichten wijkteams

  1. gerda baeyens van domburg

    Misschien moet er toch meer ondersteuning komen voor de jeugd.
    Verleden week zijn er op de luchtbal op twee uren tijd “kunstwerken” van afgestudeerden van de kunstacademie in Antwerpen vernietigd. Gelukkig was het eindwerk van een groep studenten gefilmd, hetgeen voldoende was als bewijs.
    In de buurt werden flyers verdeeld met de uitleg van het project…..
    spijtig

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.