Heraanleg speel-en sportterrein Kastanjeboomplein

n 2022 legt het district Merksem het speel- en sportterrein aan het Kastanjeboomplein opnieuw aan. De ontwerpers hebben op basis van de input van de bewoners en de gebruikers van het terrein een eerste concept uitgewerkt. We ontvingen reeds van een aantal bewoners bemerkingen en ideeën over het concept en gaan hierover graag met u in gesprek. We nodigen u uit op 2 maart voor een digitaal moment. Want ook in deze coronatijd willen we u informeren en uw mening kennen.

Voor de ontwerpers aan de slag gaan om een nieuw speel-en sportterrein te ontwerpen, luisteren ze naar uw mening. Voor het Kastanjeboomplein was er een digitale bevraging van juli tot midden september 2020. In totaal gaven 21 personen, kinderen, jongeren en volwassenen via deze bevraging hun mening. Daarnaast waren er acht bewoners begin september aanwezig op het inspraakmoment ter plaatse.

Op basis van de resultaten van de bevraging en het inspraakmoment maakte de ontwerper een eerste concept op. Dit concept werd goedgekeurd door het districtscollege begin februari. Nadat een concept officieel wordt goedgekeurd start een nieuwe inspraakfase. In deze nieuwe inspraakfase worden de bewoners opnieuw betrokken en gevraagd naar hun mening en suggesties over het eerste concept. Dit is de fase waarin het speel-en sportterrein Kastanjeboomplein zich momenteel bevindt.

Fysiek samenkomen kan momenteel jammer genoeg niet. Men nodigt u daarom graag uit op een digitaal infomoment op dinsdag 2 maart 2021 om 19.00u. Een aantal bewoners heeft het concept reeds bekeken en van hen ontving men al ideeën, suggesties en vragen over het concept. Hoe dan ook blijft het interessant om in te schrijven voor het digitale moment. De ontwerper zal het concept toelichten. Aansluitend kunnen we in gesprek gaan over dit eerste plan en kunt u uw mening en suggesties geven en vragen stellen.

Indien u wenst deel te nemen aan het infomoment, moet u vooraf inschrijven. Dit kan tot 28 februari 2021 door uw naam, adres, telefoonnummer en mailadres te bezorgen aan wijkoverleg.merksem@antwerpen.be . De inschrijving is noodzakelijk, vermits u een half uur voor aanvang een mail ontvangt met daarin de link voor het infomoment.

Voor het digitale moment wordt gebruik gemaakt van Zoom, een applicatie om online te vergaderen. Om deel te nemen heeft u een internetverbinding en een PC, tablet of smartphone nodig. Op de website vindt u een handleiding over het gebruik van Zoom.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.