Lentepoets op 24 april

Vorig jaar werd de Lentepoets omwille van de coronacrisis geannuleerd. Ook dit jaar zal de schoonmaakdag moeten aanpassen aan de geldende coronamaatregelen maar men wilt de jaarlijkse traditie in Merksem toch graag in ere houden. Poets jij mee op 24 april 2021?

Na de winter kan je buurt waarschijnlijk wel een poetsbeurt gebruiken.

Gezellig samen lunchen of een buurtbarbecue achteraf is helaas nog niet mogelijk maar samen schoonmaken, ieder voor eigen deur, kan zeker ook plezant zijn en het samenhorigheidsgevoel versterken.

Roep je buren op om mee te doen met de Lentepoets en haal samen Merksem op zaterdag 24 april van onder het stof!

schuur je stoep
lap je ramen
poets je auto
schrob je voordeur
laat je brievenbus glanzen

Iedereen poetst
Iedereen kan meedoen met de Lentepoets. Je hoeft je niet vooraf in te schrijven en kan gewoon op de dag zelf je poetsgerief bovenhalen.

Zie je graag je hele buurt terug schoon? Vind dan minstens 8 buurtbewoners die met je willen meedoen en dien een aanvraag in door hier te klikken. Je ontvangt dan promomateriaal van het district en een kleine attentie voor de deelnemers.

Inschrijven om promomateriaal en een attentie te ontvangen kan tot 31 maart 2021.

Meer info
Uitgebreide info vind je op www.merksem.be/buurtmakers. Heb je toch nog vragen? Neem contact op met┬áLieve Smolders – 03 338 72 00 – buurtmakers.merksem@antwerpen.be, telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.