112 nieuws Merksem

Klaar voor opbouw cannabisplantage

Een getuige belde dinsdag naar de politie omdat hij ter hoogte van een garagebox aan de Vrijhandelstraat spullen had opgemerkt die wel eens voor de kweek van cannabis zouden kunnen dienen. Op zes paletten stonden onder meer plantenbakken, 156 zakken potgrond, 500 waterleidingen, 10 ventilatoren, snelsluitingen, hangkettingen lampen en isolatiemateriaal. In de garage zelf trof de politie twee personen aan. Binnen in de garage lagen ook flessen lachgas, lampen, een zuurtegraadmeter … De technische bijstand van de politie haalde het materiaal op. De twee aanwezigen zijn gearresteerd en werden na verhoor voorgeleid bij respectievelijk de jeugdrechter en de onderzoeksrechter. De lokale recherche drugs voert het verdere onderzoek.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.