112 nieuws Merksem

Dame komt drugs verkopen

Woensdag was het wijkondersteuningsteam van de regio Noord op pad in de omgeving van de Rustoordstraat. Op het kruispunt met de Van Heybeeckstraat merkten ze twee dames op die heel duidelijk op iemand stonden te wachten. Na een tijdje maakten de twee contact met een derde vrouw en de politie zag dat ze een en ander uitwisselden. Er volgde een politiecontrole. De verkoopster had nog zes dosissen cannabis en een som geld op zak. De twee wachtende dames hadden net cannabis aangekocht, bleek uit de controle. Er volgde een huiszoeking en de vermoedelijke verkoopster wordt voorgeleid bij de onderzoeksrechter. Haar twee klanten kregen een onmiddellijke minnelijke schikking voorgesteld.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.