112 nieuws Merksem

Minderjarige opnieuw betrapt op verkopen namaak

Het wijkteam van Merksem merkte op zaterdag een verdacht contact op tussen de inzittenden van een wagen en een jonge bromfietser. Het wijkteam wilde de bromfietser controleren, maar die probeerde te vluchten. Hij kon ter hoogte van de appartementen aan het Leiebos onderschept worden. De inspecteurs hadden ook vastgesteld dat de bestuurder tijdens zijn rit enkele voorwerpen weggooide. Het bleek te gaan om twee verpakkingen met daarin draadloze oortjes. De inzittenden van de wagen gaven aan voor een prikje enkele van deze oortjes te hebben gekocht.

De bromfietser werd gecontroleerd en bleek exact een week geleden al te zijn gearresteerd voor dezelfde inbreuk: het verkopen van namaakproducten op de openbare weg. Er werd opnieuw een huiszoeking georganiseerd, waarbij bijna 540 namaakproducten (oortjes van verschillende merken) werden aangetroffen. Vorige week ging het om meer dan 150 stuks die in beslag werden genomen. De 17-jarige verdachte bleek gebruik te maken van de gsm van zijn moeder, aangezien zijn eigen toestel nog op het politiekantoor lag. De jonge kerel had zijn les duidelijk nog niet geleerd.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.