Restaurant gesloten wegens gebrekkige hygiëne

Het wijkteam van Merksem controleerde de voorbije week samen met de RSZ handelszaken op de Bredabaan. Er werden meerdere inbreuken vastgesteld. De zaakvoerder van een schrijnwerkerij bleek illegaal in ons land, het bedrijf stond ook niet geregistreerd en er was sprake van zwartwerk. In een restaurant werden heel wat onhygiënische toestanden aangetroffen, onder meer rottende groenten en tonen met bedenkelijke inhoud. De vaststellingen werden overgemaakt aan het FAVV die besloten de zaak tijdelijk te sluiten wegens mogelijk gevaar voor de volksgezondheid. De zaakvoerder krigjt de kans zich in regel te stellen en er staat een hercontrole gepland.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.